Susanna Sundberg


Det är med stort nöje att jag kan bekräfta att Susanna Sundberg kommer att sjunga i Lilla Malma Kyrkan söndagen den 7 maj, kl.16:00.  Hon blir ackompanjerad av pianisten, Johan Ullén, och kommer att sjunga diverse sånger och arior, bl a av Debussy, Dvorak, Mahler och Brahms.

Jag har hört Susanna sjunga tre gånger och varje gång varit imponerad av hennes vackra röst.  Hon är en populär operasångare, och har spelat t ex Maddalena i Rigoletto, Mary i den Flygande Holländaren, Mrs Quickly i Verdis Falstaff.  I höst sjunger hon Suzuki i Puccinis Madam Butterfly på Malmö Opera.

Här i Malmköping har hon deltagit ett år i Musik på Sandvik, konserter som hölls i kammarmusiksalen på Sandvik gård vid Östersjön, och jag var så glad att få vara med när hon firade sin pappas 80 års dag med sång och skämt.

Biljetter till Susannas konsert kostar kr.150 och kommer att finnas från 10 april på Taxi-Grillen i Malmköping, Biblioteket i Flen eller direkt från mig, antingen per telefon, 0704-913 777 eller via Swish till samma telefonnummer.

© James Wilde 2015